Om Sauna Event

Kom til vinterfestivalen Sauna Event 2016 den 12. marts kl. 13.00 – 23.00 hvor Refshaleøens område kaldet ”Minefeltet” omdannes til en ø af dampende saunaer, vildmarkskar, saunagus, elektroniske toner og kunstneriske eksperimenter.

  • Saunaer og saunatelte
  • Professionel saunagus fra nogle af Danmarks bedste gusmestre
  • Vildmarkskar og vinterbadning
  • Musikprogram kurateret ved Strøm festival for elektronisk musik
  • Kunstnerisk program kurateret ved kunstnerkollektivet Illutron
  • Opvarmet omklædning
  • Mad og drikke med ”Det Runde Bord”

Saunaevent 2016 genoptager succesen fra 2015 og inviterer igen år til en vidunderlig vinterdag i velværens navn. Sauna Event er en et-dags festival for gør-det-selv sauna byggere, sauna entusiaster, gusmestre, vinterbadere, musikelskere og alle andre københavnske borgere interesserede i et fælles socialt og nærværende arrangement.
Sauna Event samarbejder igen i år med en række gusmestre fra blandt andet Sjællandsgade Bad, Det Kolde Gys med flere, og vi er stolte af at kunne præsentere nogle af de dygtigste gusmestre i Danmark der vil udføre forskelligartede saunagus.

Musikprogramet vil være kurateret af Strøm Festival og kunstnerkollektivet Illutron vil bruge deres skib som udgangspunkt for forskellige kunsteksperimenter.

Der er gratis adgang til pladsen, saunaer og vildmarkskar – men på grund af begrænset plads og sikkerhed kræves det at man får et armbånd.

Du kan sikre dig en plads til opvarmet omklædning og opbevaring af værdigenstande ved at købe en Garderobebillet til 50 kr. på billetto – https://billetto.dk/da/events/sauna-event-2016

Kom som du er, nøgen eller brug badetøj, husk ekstra håndklæde til at sidde på i saunaerne, badetøfler og badekåbe kan være rart at have på til udendørs ophold.

Til Sauna Event kan du gå i fællessauna, opleve saunagus, nyde havudsigten, stjernehimlen, bade i varme vildmarkskar og få et koldt gys i havnen. I år kan du desuden lytte til elektroniske toner i vintermørket, mens der eksperimenteres med at skabe forskellige lyduniverser i nogle af saunaerne.

Musikprogrammet er tilrettelagt i forhold til de afslappende aktiviteter og man kan lytte til rolige og stemningsskabende elektroniske toner der transmitters ind i udvalgte saunaer og omkring på festivalpladsen. Sauna Event er en afslappende og uformel vinterfestival, der inviterer til velvære og fællesskab langs Københavns smukke havnekaj, tilsat kunstneriske og musikalske eksperimenter.

Vinterfestivalen Sauna Event 2016 er udviklet via et tværfagligt samarbejde mellem Det Danske Saunaselskab, Danske Naturister, PB43, Illutron, Sjællandsgade Bad, og Strøm Festival.

Vi glæder os til at se dig til en dag i saunaens og musikkens tegn!

Foto: Carsten Michael Pedersen
Foto: Carsten Michael Pedersen