Pressemeddelelse 2018

SAUNA EVENT 2018 Aarhus Havn

Igen i år er det også muligt at komme til sauna event på Aarhus havn:

Fredag den 2. november kl 16 – 23
Lørdag den 3. november kl 14 – 22
Træhallen ved Træskibshavnen, Fiskerivej 26, 8000 Aarhus C

 

SAUNA EVENT 2018 Refshaleøen

Efter den spæde men succesfulde start i 2015 er Sauna eventen blevet en fast begivenhed i det tidlige forår lige siden. I 2017 blev eventen udvidet til også at blive afholdt i Aarhus om efteråret. Vi er glade for igen at kunne præsentere årets varmeste vinterfestival I København.

Den 16-17. marts ved skaterbanen på Minefeltet, Refshalevej 167, 1432 København K. Fredag kl 16:00 til kl 23:00 & Lørdag kl 14:00 til kl 22:00

Sauna Event leverer igen i år en varm velværefestival, hvor mobile saunaer, sauna-byggere, frivillige, sauna-entusiaster, gusmestre, musikelskere og andre københavnske borgere sammen skaber en helt unik stemning under den åbne himmel.

Sauna Event er stolte af at kunne præsentere nogle af de dygtigste gusmestre i Danmark, der vil udføre forskelligartede saunagus i nogle af saunaerne.

Til Sauna Event kan du gå i fællessauna, opleve saunagus, nyde havneudsigten, stjernehimlen, bade i varme vildmarkskar og få et koldt gys. I år kan du også lytte til elektroniske toner i vintermørket, som understøtter dem varme stemning. Kom som du er, nøgen eller brug badetøj, husk ekstra håndklæde til at sidde på i saunaerne, badetøfler og badekåbe kan være rart at have på til udendørs ophold og i pauseteltet.

Musikprogrammet er kurateret af Musikforeningen FEUM og vil blive en blanding af Aarhusianske og Københavnske artister indenfor ambient og atmosfærisk lounge. FEUM står for Foreningen For Elektronisk Undergrundsmusik, der har til formål at styrke kvaliteten af elektroniske musik events.

Sauna Event er en meget populær uformel vinterfestival der inviterer til velvære og fællesskab langs Københavns smukke havnekaj, tilsat kunstneriske og musikalske oplevelser. Derfor var der allerede d. 1. marts totalt udsolgt til begge dage.

Sauna Event 2018 er et samarbejde mellem Det Danske Saunaselskab, Danske Naturister og Sjællandsgade Bad i en fælles forening kaldet Saunaevent.dk.

Vi glæder os til at se Jer til en dag i saunaens og musikkens tegn! Ved ankomst til pladsen kan I henvende jer til Bjarne Elmstrøm, Thomas Asferg eller Michael Besnier Jensen.

For spørgsmål skriv til: info@saunaevent.dk

Følg med på Facebook: https://www.facebook.com/saunaevent.dk

NB: Saunaevent.dk har entreret med egen fotograf, som ved, hvilke billeder der IKKE skal tages, vi stiller gerne disse billeder til rådighed!

 

OM SAMARBEJDSPARTNERNE

Det Danske Saunaselskab har som formål at udbrede kendskabet til den oprindelige finske sauna og værne om de traditionelle saunaskikke. Desuden er opgaven at fremhæve saunaens generelle betydning for et sundt liv og livsstil.
www.saunaselskab.dk

Danske Naturister arbejder for en større udbredelse og forståelse af naturisme generelt og at fremme naturismen i det offentlige rum. Det sker gennem nøgenkurbade, wellnessarrangementer, indendørs naturistsvømning, sommerlejre og andre kulturbegivenheder.
www.naturister.dk

Sjællandsgade Bad på Nørrebro drives I dag af en foreningen med formål at drive offentligt bad, samt kulturel, social og sundhedsmæssig virksomhed med fokus på badekultur. Badet er almennyttigt. Foreningen samarbejder med institutioner og foreninger i lokalområdet om kulturelle, integrationsfremmende, samt social og sundhedsmæssige aktiviteter.
www.sjaellandsgadebad.dk

Foto fra sauna event på Minefeltet Refshaleøen i 2016: