Musik 2018

Musik er en gave, som den 50’årige Jakob Domino, ynder at give videre til sine medmennesker. Børn, unge og ældre, har igennem de seneste 35 år, nydt godt af Dj Dominos musikalske næstekærlighed. Jakob har skabt den perfekte stemning, til et hav af forskelligartede arrangementer som Stella Polaris, Roskilde Festival og Spot, til kunstinstallationer, på stranden, i baggårde, til Raves og som resident på Aarhusklubben Double Rainbow. DJ Dominos har skabt den perfekte stemning, til et hav af forskelligartede arrangementer som Stella Polaris, Roskilde Festival og Spot, til kunstinstallationer, på stranden, i baggårde, til Raves og som resident på Aarhusklubben Double Rainbow.

 

For Lui er drejer verden sig om musik. Han startede bag et trommesæt som syvårig og har siden da været vidt omkring i den danske musikbranche.
I 2008 spillede han på bla. Roskilde Festival med bandet Sleep With All Your Friends, men har i de sidste otte år primært fokuseret på elektronisk musik.
Han er manden bag det elektroniske spillested Double Rainbow og er desuden aktiv i Foreningen for Elektronisk Undergrunds Musik (FEUM).
Som DJ spiller han alt fra orientalsk lounge til tungere techno, men på havnen vil I primært høre hans mere flydende lounge ramme vildmarksbadene.

Her er et sæt fra da han varmede op for Gusgus på Train:
https://soundcloud.com/mr_lui/on-a-train-with-gusgus-d-15-9-16

 

Sauna Event glæder sig til at Aarhus musiker Noianiz spiller sine varme elektroniske toner ud over pladsen.
Noianiz har igennem 2 årtier spillet for både danske og internationale publikums. Noianiz har spillet på Sonar festival i Barcelona, Midnight Sun i Norge, Fregs of nature i Tyskland. Noianiz har yderligere startet Jenka music.

 

Mikkel S. er bl.a. kendt for sit third wife alias og har foruden det været ambient DJ hos God Goes Deep i flere sæsoner. Han har udviklet en fintfølende og dynamisk dj stil som denne aften vil udfolde sig på en ambient rejse.

 

Thomas Lynge har fra start 90’erne spillet elektronisk musik som dj og udgivet plader på RS Records som en del duoen Tournesol. Han har fokus på det atmosfæriske i musikken, om det er ambient, house, dub techno, mm… Han elsker at lave en lydrejse for lytterne.