Om Sauna Event Refshaleøen 2018

Kom til vinterfestivalen Sauna Event 2018 16-17. marts, hvor området omkring skaterbanen på Minefeltet, Refshaleøen omdannes til en landsby af dampende saunaer, vildmarkskar, saunagus og elektroniske toner.

  • Mobilsaunaer og saunatelte
  • Professionel saunagus fra nogle af Danmarks bedste gusmestre
  • Vildmarkskar og vinterbadning
  • Musikprogram kurateret ved musikforeningen FEUM
  • Opvarmet omklædning
  • Varme supper

Sauna Event inviterer igen år til en vidunderlig vinterdag i velværens navn. Sauna Event er en to-dages festival for gør-det-selv sauna byggere, sauna entusiaster, gusmestre, vinterbadere, musikelskere og alle andre borgere interesserede i et fælles socialt og nærværende arrangement.

Sauna Event er stolte af at kunne præsentere nogle af de dygtigste gusmestre i Danmark, der vil udføre forskelligartede saunagus.

Musikprogramet vil være kurateret af Musikforeningen FEUM.

Kom som du er, nøgen eller brug badetøj, husk ekstra håndklæde til at sidde på i saunaerne, badetøfler og badekåbe kan være rart at have på til udendørs ophold.

Til Sauna Event kan du gå i fællessauna, opleve saunagus, nyde havneudsigten, stjernehimlen, bade i varme vildmarkskar og få et koldt gys. I år kan du også lytte til elektroniske toner i vintermørket, som understøtter dem varme stemning.

Vinterfestivalen Saunaevent.dk er afholdes af et tværfagligt samarbejde mellem Det Danske Saunaselskab, Danske Naturister og Sjællandsgade Bad.

Vi glæder os til at se dig til en dag i saunaens og musikkens tegn!

Foto: Carsten Michael Pedersen