Program marts 2017

Sauna Event er en uformel vinterfestival, der inviterer til velvære og fællesskab langs Københavns smukke havnekaj, tilsat kunstneriske og musikalske eksperimenter.

I år bygges festivalpladsen op af forskellige sauna-eksperimenter og nye fælles varmtvandskar. Weekenden byder på yderst spændende koncepter i form af både sibirisk teltsauna, en sprit-ny flydende sauna dome, Christianiacykel-sauna, en flydende kaffebar og et kæmpe container-kar “Bas-badet”, hvor man kan sidde og nyde Københavns bedste havneudsigt i behageligt varmt vand.

Der kommer til at være saunagus 2 gange i timen i 8 af de forskellige saunaer, leveret af mere end 20 gusmestre fra forskellige badeanlæg i KBH.

Fredag kl 16 – 23

Fra kl 17:30 afholdes der gus i forskellige saunaer, man kan info-tavlen se, hvor der holdes gus.

Kl 17 holder Finlands ambassaderåd Kirsti Pohjankukka åbningstale med en hyldest til finsk saunakultur, og markering af Finlands 100-års jubilæum som selvstændig stat.

På intim scenen er der en række forskellige musik oplevelser, både live & DJ som også bliver transmitteret til Sauna Domen, musik programmet vil så blive vist på info tavle.

Madskolen Jorden rundt laver varm mad til aften.

Lørdag kl 14 – 22

Fra kl 15 afholdes der gus i forskellige saunaer, man kan info-tavlen se, hvor der holdes gus.

På intim scenen er der en række forskellige musik oplevelser, både live & DJ som også bliver transmitteret til Sauna Domen. Og der vil blive opført en række værker i “bas-karret”, det store varmtvandskar med undervandslyd.

Til aften tilbydes der forskellige varme supper.