Kulturby 2017 byder også på Sauna Event

Træskibshavnen i Aarhus danner ramme for arrangementet den 4. november med fokus på velvære- og saunakultur i det fri.

I et samarbejde mellem Saunaevent.dk og Byens puls 2017, danner træskibshavnen ramme for en begivenhed med mange forskellige saunaer og vildmarksbade.
Samtidig er der fokus på finsk saunakultur, da Finland har 100-års jubilæum. Dette bliver fejret med deltagelse af originale finske saunatelte og en stor røgsauna, som er en del af den finske saunakulters dna.

Ved Træskibshavnen bliver der mulighed for at afprøve varmens virkning fra forskellige mobil- og teltsaunaer, brændefyrende vildmarksbade og koldtvandskar. Der vil være forskellige saunagus i løbet af dagen. Det vil også blive mulighed for en naturlig afkøling i havnen, hvor det kolde gys bliver helt autentisk.

Med fokus på samvær og velvære for kroppen, er dette arrangement en naturlig forløber for Badeanstalten Spanien’s 2017-arrangement “Verdensbadene”, som er en del af ”Byens puls 2017”. Dette arrangement løber af staben fra 5-12. november 2017, og der er fokus på fortidens, nutidens og fremtidens bade- og velvære traditioner både i og udenfor landets grænser.