Kategoriarkiv: Arkiv

Sauna på pladsen

Sauna på Pladsen

lørdag den 10. november 2018, kl. 16:30

Sauna event på Sjællandsgade Bad.

Sjællandsgade Bad inviterer endnu engang til event med fokus på sauna og badekultur. Medbring håndklæde til at sidde på i saunaerne, badesko og evt. badekåbe. Arrangementet er blandet køn og badetøj er valgfrit.

Musikprogrammet er kurateret af Musikforeningen FEUM (Foreningen for Elektronisk Undergrunds Musik) og er en blanding af Aarhusianske og Københavnske dj-artister indenfor ambient og atmosfærisk lounge.

Udsolgt!

Der er helt udsolgt til dette års sauna event på Refshaleøen, vi har kun et begrænset antal billetter, da der skal være plads til alle deltagere.

 

Spændende gus

Her er et udvalg af de spændende olier, som vi har fået doneret af Fischer Pure Nature, og som vore erfarne gusmestre vil bruge på sauna event 2018:

Appelsin
Lavendel
Citron
Lime
Peber
Bergamotte
Patchuli
Sandeltræ
Citronmynte
Geranium
Merian
Neaouli
Pink Grape
Lemongrass
Cajaput
Palmarose
Blodappelsin¨
Cypres

Musik på Refshaleøen

Musikforeningen FEUM kuraterer musikken, som vil blive en blanding af Aarhusianske og Københavnske artister indenfor ambient og atmosfærisk lounge.

FEUM står for Foreningen For Elektronisk Undergrundsmusik, der har til formål at højne kvaliteten af elektroniske musikevents.

FEUM sørgede også for at blande elektroniske lydelementer med de sydende varme kar og danne musikalsk baggrund for sidste års Sauna Event i Aarhus.