Kategoriarkiv: News

Udsolgt!

Der er udsolgt til dette mini sauna event i København.

Vi håber at kunne komme med fuldt program igen næste år i København.

Der er sauna på pladsen ved Sjællandsgade Bad den 27. april, mere herom senere.

Der er også sauna event i Aarhus til efteråret, der forventes at blive 25-26 oktober på Aarhus havn.

Århus havn 2018

Frivillig til Sauna Event

Der er ved at være udsolgt til dette års Sauna Event på Refshaleøen, men vi kan godt bruge lidt flere frivillige hænder til at hjælpe med at gøre det til en varm oplevelse for alle.

Hvis du har lyst til at deltage og gøre en frivillig indsats, så se her:

splash

Sauna Event den 17. & 18. marts 2017

Cover_Sauna ColorHar du badekåben klar? Vinteren er kommet til Danmark og Sauna Event er klar med årets varmeste vinter festival på Refshaleøens coolest strandbar Halvandet.

Den 17-18 marts 2017 åbner vi dørene til en to-dages festival, hvor du kan gå i fælles sauna, opleve saunagus, Københavns bedste havneudsigt, se stjernehimlen, lytte til afdæmpet eksperimentel electro-acoustic musik, bade i varme vildmarkskar eller få et koldt gys ved at hoppe i Halvandets havnebad.

Sted: Halvandet, Refshalevej 325, 1432 København K

Fredag den 17. åbner dørene kl 16 og pladsen lukker kl 23.
Lørdag den 18. åbner dørene kl 14 og pladsen lukker kl 22.

Årets musikprogram kommer til at bære præg af ambiens, electro-acoustic og feedback systemer, der improviseres fra festivalens egne lydlommer og saunagus. Sauna Event samarbejder igen i år med en række gusmestre fra blandt andet Sjællandsgade Bad, Det Kolde Gys, Det Danske Saunaselskab m.f og Sauna Event er stolte af at kunne præsentere nogle af de dygtigste gusmestre i Danmark, som vil udføre forskelligartede gus og eksperimenter.

Kunstnerkollektivet Illutron skaber til Sauna Event 2017 forskellige over- og undervands kunsteksperimenter, samt Illutron indvier Københavns havn nye Sauna Dome, sponsoreret af Kulturhavn365. Sauna Event præsentere også i år et nyt stor fælles varmtvandskar.

Skynd dig at sikre dig en plads til årets Sauna Event. Som noget nyt varer festivalen i år to dage, hvor man kan nyde fællesskabet og velværet langs Københavns smukke havnefront, tilsat kunstneriske og musikalske eksperimenter. Sauna Event velkommer alle, børn, unge, ældre, vinterbadere, sauna elskere, musik entusiaster og nysgerrige generelt.

Billetsalg: billetto.dk/sauna-event-2017

Følg vores opdateringer på www.saunaevent.dk
og på facebook.com/saunaevent.dk
For spørgsmål skriv til: info@saunaevent.dk

Vi glæder os til at se dig til en dag i saunaens og musikkens tegn!

Har du en mobil sauna – eller skal du nå at bygge en?

SaunaEvent 2017 er ved at kortlægge næste års udbud af interessante mobile saunaer og varmvandskar til festivalpladsen. Sidste år var der flere spændende mobile saunaer som deltog, i år ønsker vi at have endnu flere saunaer.

Så har du en mobil sauna, et varmvandskar eller har du lyst til at bygge en mobil sauna med dit eget koncept, måske på din ladcykel eller i den fars gamle trailer så er det NU!

SaunaEvent imødekommer gerne skæve sauna- og svedeteltseksperimenter, så skriv til os hvis du har en god ide.
SaunaEvent giver alle mobile saunaer,  varmvandskar eller andre saunakoncepter, der deltager i eventet med deres mobile enheder, fri adgang til hele festivalen, samt alle frivillige goder i form af drinks billetter og søndags brunch efter festivalen. Så meld dig til nu, hvis du har en mobil sauna, skriv en email til : info@saunaevent.dk