Saunagus i “Røgsaunaen”

IMG_9729

Flemming Nielsen og Diana Mauersberger er gusmestre i Bjerringbro Idræts- & Kulturcenter.

Lørdag aften laver Flemming og Diana team gus i “røgsaunaen”, det store saunatelt med ca 40 pladser:

  1. ”Bjergbestigning” teamgus med Flemming og Diana
  1. ”Elektronica” teamgus med elekronisk musik fra Jean Michelle Jarre.

Flemming Nielsen blev nr.  2  ved DM i saunagus i 2012, samt fik en 3. plads i teamgus i 2007.

Diana Mauersberger blev nr. 2  i 2017, og fik  en 3. plads i 2011, en 1. plads i klassisk i 2007 og en 3. plads i teamgus sammen med Flemming i 2007.

Musik 2017 Aarhus

Sauna Event Aarhus er stolte over at kunne løfte sløret for årets musik program. Festivalen’s musik program er kurateret af den Aarhusbaserede musikforening FEUM.

FEUM står for Foreningen For Elektronisk Undergrundsmusik, der har til formål at højne kvaliteten af elektroniske musikevents i Aarhus. 

FEUM vil spille og blande elektroniske lydelementer med de sydende varme kar og danne musikalsk baggrund for årets varmeste vinterfestival – Sauna Event Aarhus

feum

Elektronisk musik, varmtvandskar og sauna gus – en særlig cocktail, der tilfredsstiller sanserne og dit indre afslapningsgen.

Sauna Event Aarhus præsentere en række af Aarhus’s prominente elektroniske musikere. Musik programmet er kurateret af FEUM og præsenterer flydende toner fra Jakob Domino, Lui og Noia Nis.

Feum-3

 

 

 

Billetsalget er åbnet

flyer

Billetten giver adgang til pladsen, alle saunaer og vildmarkskar og omklædning og bemandet garderobe, hvor tøj og værdigenstande skal opbevares.

Hele pladsen er “pengeløs”, der kan købes pengekort til brug ved køb af mad og drikkevarer på pladsen (kontant/mobilepay), egne drikkevarer må ikke medbringes.

Billetter kan køber her:  place2book.com

Kulturby 2017 byder også på Sauna Event

Træskibshavnen i Aarhus danner ramme for arrangementet den 4. november med fokus på velvære- og saunakultur i det fri.

I et samarbejde mellem Saunaevent.dk og Byens puls 2017, danner træskibshavnen ramme for en begivenhed med mange forskellige saunaer og vildmarksbade.
Samtidig er der fokus på finsk saunakultur, da Finland har 100-års jubilæum. Dette bliver fejret med deltagelse af originale finske saunatelte og en stor røgsauna, som er en del af den finske saunakulters dna.

Ved Træskibshavnen bliver der mulighed for at afprøve varmens virkning fra forskellige mobil- og teltsaunaer, brændefyrende vildmarksbade og koldtvandskar. Der vil være forskellige saunagus i løbet af dagen. Det vil også blive mulighed for en naturlig afkøling i havnen, hvor det kolde gys bliver helt autentisk.

Med fokus på samvær og velvære for kroppen, er dette arrangement en naturlig forløber for Badeanstalten Spanien’s 2017-arrangement “Verdensbadene”, som er en del af ”Byens puls 2017”. Dette arrangement løber af staben fra 5-12. november 2017, og der er fokus på fortidens, nutidens og fremtidens bade- og velvære traditioner både i og udenfor landets grænser.

Gus – Musik – Lys

Cover_Sauna Color

Over 20 gusmestre laver flere gus hver time i forskellige saunaer, musik- og lydoplevelser på intim scenen, i saunaer og i varmtvandskar  og lys fænomemer i aftenmørket, alt sammen på årets saunaevent!

Frivillig til Sauna Event

Der er ved at være udsolgt til dette års Sauna Event på Refshaleøen, men vi kan godt bruge lidt flere frivillige hænder til at hjælpe med at gøre det til en varm oplevelse for alle.

Hvis du har lyst til at deltage og gøre en frivillig indsats, så se her:

splash

Sauna Event den 17. & 18. marts 2017

Cover_Sauna ColorHar du badekåben klar? Vinteren er kommet til Danmark og Sauna Event er klar med årets varmeste vinter festival på Refshaleøens coolest strandbar Halvandet.

Den 17-18 marts 2017 åbner vi dørene til en to-dages festival, hvor du kan gå i fælles sauna, opleve saunagus, Københavns bedste havneudsigt, se stjernehimlen, lytte til afdæmpet eksperimentel electro-acoustic musik, bade i varme vildmarkskar eller få et koldt gys ved at hoppe i Halvandets havnebad.

Sted: Halvandet, Refshalevej 325, 1432 København K

Fredag den 17. åbner dørene kl 16 og pladsen lukker kl 23.
Lørdag den 18. åbner dørene kl 14 og pladsen lukker kl 22.

Årets musikprogram kommer til at bære præg af ambiens, electro-acoustic og feedback systemer, der improviseres fra festivalens egne lydlommer og saunagus. Sauna Event samarbejder igen i år med en række gusmestre fra blandt andet Sjællandsgade Bad, Det Kolde Gys, Det Danske Saunaselskab m.f og Sauna Event er stolte af at kunne præsentere nogle af de dygtigste gusmestre i Danmark, som vil udføre forskelligartede gus og eksperimenter.

Kunstnerkollektivet Illutron skaber til Sauna Event 2017 forskellige over- og undervands kunsteksperimenter, samt Illutron indvier Københavns havn nye Sauna Dome, sponsoreret af Kulturhavn365. Sauna Event præsentere også i år et nyt stor fælles varmtvandskar.

Skynd dig at sikre dig en plads til årets Sauna Event. Som noget nyt varer festivalen i år to dage, hvor man kan nyde fællesskabet og velværet langs Københavns smukke havnefront, tilsat kunstneriske og musikalske eksperimenter. Sauna Event velkommer alle, børn, unge, ældre, vinterbadere, sauna elskere, musik entusiaster og nysgerrige generelt.

Billetsalg: billetto.dk/sauna-event-2017

Følg vores opdateringer på www.saunaevent.dk
og på facebook.com/saunaevent.dk
For spørgsmål skriv til: info@saunaevent.dk

Vi glæder os til at se dig til en dag i saunaens og musikkens tegn!

Har du en mobil sauna – eller skal du nå at bygge en?

SaunaEvent 2017 er ved at kortlægge næste års udbud af interessante mobile saunaer og varmvandskar til festivalpladsen. Sidste år var der flere spændende mobile saunaer som deltog, i år ønsker vi at have endnu flere saunaer.

Så har du en mobil sauna, et varmvandskar eller har du lyst til at bygge en mobil sauna med dit eget koncept, måske på din ladcykel eller i den fars gamle trailer så er det NU!

SaunaEvent imødekommer gerne skæve sauna- og svedeteltseksperimenter, så skriv til os hvis du har en god ide.
SaunaEvent giver alle mobile saunaer,  varmvandskar eller andre saunakoncepter, der deltager i eventet med deres mobile enheder, fri adgang til hele festivalen, samt alle frivillige goder i form af drinks billetter og søndags brunch efter festivalen. Så meld dig til nu, hvis du har en mobil sauna, skriv en email til : info@saunaevent.dk